Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!
Alles over de hoelahoeps
Van maat 44 naar maatje 38!

Nadat ik dit jaar 40 werd (auw!) en iemand (hardop) dacht dat ik zwanger was (AUW!) kwam bij mij het besef dat er toch wel erg veel kilo’s bij waren geslopen en dat ik bij lange na niet zo lekker (en strak) in mijn vel zat als vroeger. Natuurlijk heb ik wel eens eerder bedacht dat ik best een beetje af mocht vallen en dat meer beweging zeker geen overbodige luxe zou zijn, maar het kwam er nooit van (tijdgebrek, geen zin, het feit dat ik een hoop vormen van sport niet bepaald leuk vind).

Hoe Jen 65 kg afviel.. het begon allemaal bij het leren hoelahoepen!

 Hoe het begon: Mijn man Keith en ik hebben bijna ons hele leven al overgewicht gehad. Maar na onze bruiloft in 2001 kregen we beide morbide obsitas. We onderhielden ongezonde eetgewoonten en we waren beiden emotie eters. Als we ons verveelden gingen we eten, we aten gedachteloos wanneer we wilden, en wat we wilden. We hebben wel geprobeerd om af te vallen. Ik was vooral de koningin van het jojo effect. Het werkte gewoon niet.

Het laatste beetje buik vet eraf trainen met hoelahoepen

Het begon voor mij alleemaal 7 jaar geleden. Op dat moment was ik met mijn moeder in de stad liep en ik een nieuwe broek van haar zou krijgen. Ik paste maat 48 niet meer en ze hadden geen grotere maten. Ik woog toen 90 kilo en ik had een bmi van 33.9, ik was veel te zwaar voor mijn lengte van 1.63...