Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!
Onze hoelahoeps

Onze hoelahoeps

Maak kennis met de fitnesshoelahoeps, verzwaarde hoepels, massagehoelahoeps en danshoepels van Hoelahoepwinkel!

 

SOFT ORIGINAL hoelahoeps (3 niveaus)

 

Onze SOFT ORIGINAL-hoepels zijn populairste fitnesshoelahoeps in de Benelux! Deze hoepels zijn ontworpen met een omhulsel van zacht schuim en met een golvende binnenkant. Met een diameter van 100 cm zorgen ze voor een zachte maar effectieve work-out.

 

SOFT ORIGINAL-hoepels zijn te verkrijgen in 3 verschillende gewichten: 1,2 kg (niveau I), 1,5 kg (niveau II) en 1,8 kg (niveau III). Als u de wondere wereld van fitnesshoelahoeps net heeft ontdekt, kijk dan niet verder: SOFT ORIGINAL niveau I is de ideale hoepel om mee te beginnen!

 

 

SOFT NEW GENERATION hoelahoeps (3 niveaus)

 

 

SOFT NEW GENERATION is het nieuwste model verzwaarde hoepel, gebaseerd op de nieuwste ideeën over hoelahoeptrainingen. Deze hoepels zijn groter en zwaarder dan de SOFT ORIGINAL en hebben een ultradikke, zachte schuimvulling voor extra comfort tijdens het hoepelen. Mede door hun gewicht en bijzondere constructie zijn de hoepels gemakkelijker hoog te houden, wat zorgt voor een effectieve vetverbrandende training.

 

Bent u op zoek naar de perfecte hoepel om uw kern te versterken? SOFT NEW GENERATION niveau I (1.4 kg), SOFT NEW GENERATION niveau II (1.8 kg) en SOFT NEW GENERATION niveau III (2.3 kg) zijn de juiste keuzes voor een intensieve work-out voor het gehele lichaam.

 

 

HEALTH HOOP (MASSAGE & MAGNETIC) hoelahoeps (3 niveaus)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een innovatief ontwerp, hoogwaardige technologie en continue onderzoek en ontwikkeling zijn de belangrijkste factoren die de HEALTH-hoelahoep de best verkochte hoepel in heel Europa maakt.

 

Oefeningen met HEALTH-gezondheidshoepels hebben een uitstekend effect op het lichaam: het vermindert abdominaal vet, verhoogt de spierspanning van uw hele lichaam door het masseren van acupunctuurpunten van de buik en de taille en het verhoogt de flexibiliteit. De HEALTH-hoepels zijn uitgerust met gepatenteerde massagebobbels, die een massage-effect geven rond uw buik- en taillegebied tijdens het ronddraaien van de hoepel. De bouw van de Magnetic Health-hoelahoep voorkomt het naar beneden gaan van de hoepel tijdens het sporten, zodat u nog langer kunt oefenen!

 

De masserende werking van de hoepel kan in de eerste paar weken leiden tot blauwe plekken. Als u pijn en blauwe plekken wilt voorkomen/minimaliseren is het zeer belangrijk om de juiste maat en het juiste gewicht te kiezen om mee te beginnen. Beginners wordt aangeraden te beginnen met het kiezen van niveau I-hoelahoeps, zoals de NEW BODY- of MAGNETIC-hoepel: deze zijn kleiner, lichter en gemakkelijker om het hoelahoepen mee te leren. Wanneer men enige ervaring heeft opgedaan, kan er overwegen worden om hoepels van niveau II uit te proberen: JEMIMAH en S-PASSION. Deze hoepels zijn groter en zwaarder en dus meer uitdagend, maar ook effectiever! Een echte professional in hoelahoepen zal niveau III het meest geschikt vinden om fit te blijven: PASSION, VITA en DYNAMIC-W zijn echte vetverbranders voor hoelahoepers met ervaring!

 

 

POWERHOOP® fitnesshoelahoeps (3 niveaus)

 

 

 

 

De originele gepatenteerde, golvende, verzwaarde work-out-hoelahoep voor een slanke taille, effectieve calorieënverbranding en het vergroten van de kern- en spierkracht - de POWERHOOP®! Na de lancering in Noorwegen in 2007 zijn er al meer dan 200.000 Powerhoops® verkocht in Scandinavië, waardoor de Powerhoop® de meest populaire verzwaarde fitnesshoepel in de Europese markt is.

 

Powerhoops® zijn gemaakt van een hoogwaardige kern van kunststof, met ftalaat-vrij, geurloze schuimvulling met een hoge dichtheid. De materialen voldoen aan de strenge GS-veiligheidsnormen voor kinderen en baby's. Ze kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd om te worden opgeborgen. Powerhoops® zijn verkrijgbaar in drie maten en gewichten, afhangend van de behoeften van verschillende gebruikers: 3-lb (1,5 kg, 104 cm), 4-lb (1,7 kg, 102 cm) en 5-lb (2,2 kg, 105 cm).

 

Powerhoops® zijn stevig genoeg voor intensief gebruik in fitnesscentra en redelijk geprijsd voor thuisgebruikers.

 

 

Danshoelahoeps

 

 

 

 

Danshoepels met dezelfde grootte als verzwaarde hoepels maar dan lichter voor een snellere en meer creatieve hoelahoeptraining! De meeste danshoepels op de markt worden met de hand gemaakt. Ze zijn gemaakt van stevig, zeer duurzaam buismateriaal (meestal PE). Ze worden omwikkeld met een kleurrijke band, die u voorziet van extra grip en uw hoepel opvallend en persoonlijk maakt! De handgemaakte danshoepels zijn de lichtste hoepels in ons assortiment, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een hulpmiddel voor sneller hoelahoepen, acrobatisch hoelahoepen of simpelweg hun fitnessroutine willen veranderen door hun hoelahoepoefeningen levendiger te maken met nieuwe trucs!

 

Er zijn ook danshoepels die bestaan uit losse onderdelen die met een drukknopsysteem aan elkaar worden gemaakt. De extra onderdelen maken de hoepel wat zwaarder, maar deze hoepel is wel zeer gemakkelijk te transporteren en erg flexibel. U kunt delen toevoegen of weglaten om de grootte te veranderen. Deze hoepels zijn iets zwaarder, waardoor ze ideaal zijn voor beginners en voor kernoefeningen.

 

 

Nog niet zeker welke hoepel u zou moeten gebruiken? Bekijk onze koopgids of neem contact met ons op en wij zullen u voorzien van een snel en vriendelijk hoelahoepadvies op maat!