Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!
Over ons

Over ons

Welkom op Hoelahoepwinkel.nl! Wij zijn een officiële eStore en een toonaangevende kleinhandelaar in fitness- en danshoepels in de Benelux en een informatiecentrum voor de hoelahoepfitnessgemeenschap. Heeft u nog geen hoelahoep? Hoelahoepwinkel.nl heeft het grootste assortiment aan fitness hoelahoeps, verzwaarde hoepels, hoepels voor optredens, danshoepels, reishoepels, Power-hoepels en massage hoela hoeps. Maak uw keuze en doe mee aan de wereldwijde hoelahoeprage!

 

Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week betrouwbaar en veilig online winkelen door heel Nederland, België en Luxemburg. We zijn zeer toegewijd aan het aanbieden van koopwaar van topkwaliteit aan onze klanten, supersnelle verzending en een vriendelijke klantenservice van wereldklasse!

 

Maar hoelahoepwinkel.nl is niet slechts een winkel. We hebben ook de beste selectie van artikelen over het onderwerp. We delen de inspirerende succesverhalen van onze klanten en onze medische deskundige staat klaar om alle mogelijke vragen die er zijn te beantwoorden! Hoelahoepen is onze specialiteit en we zijn erg blij dat we de mogelijkheid hebben om onze kennis en ervaring met u te delen. Verbrand calorieën, versterk uw kern, vorm uw taille en beleef al het plezier van de wereld tijdens het hoelahoepen!

 

Deel de hoelahoepliefde, maar wees gewaarschuwd - het is zeer verslavend!

 

ONZE MISSIE: 

De beste prijzen, het grootste assortiment, een snelle levering en vriendelijke klantenservice!

ONZE BELOFTE:

  • De beste aanbiedingen. Indien u een beter aanbod vindt, laat het ons weten zodat wij het goed kunnen maken!
  • 14-daagse teruggarantie. De meeste producten die wij verkopen zijn gedekt door onze 14-dagen geld-terug garantie: stuurt u het product in een ongebruikte, originele en onbeschadigde verpakking, in een verkoopbare conditie aan ons retour, dan geven wij u na ontvangst een restitutie.
  • 100% beveiligde betaling: Onze beveiligde server software (SSL) is de standaard in de e-commerce en versleutelt alle betaling informatie wanneer u bij ons iets koopt. Dit betekent dat niemand ooit toegang zal krijgen tot uw persoonlijke gegevens en u zich nooit zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw betalingen.
  • Productgarantie. Al onze producten worden geleverd met garantie van de fabrikant (tot 3 jaar, afhankelijk van het specifieke product).
  • Wij zijn altijd gericht op het beste resultaat in alles wat we doen. Van het verkopen van een product tot aan aftersales: in elk stadium van dit proces zijn we klaar om u te helpen met onze full service.

 

Hoelahoepwinkel
Herenweg 64/52,
3602AR Maarsseveen
Nederland

info@hoelahoepwinkel.nl
www.hoelahoepwinkel.nl

 

Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker