Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!
Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Bij Hoelahoepwinkel doen we er alles aan om u een perfect product te leveren. Wij raden u wel aan om de bestelde producten na ontvangst meteen te inspecteren. Mochten de producten niet aan uw verwachting voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail of telefonisch daarvan op de hoogte te stellen. We zullen proberen eventuele problemen of klachten in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen.

 

 

Bestelling retourneren - 14-dagen-geld-teruggarantie!

U kunt uw artikel altijd binnen 14 dagen na ontvangst met een volledig ingevuld retourformulier retourneren. Zorg er wel voor dat:

       Het product ongebruikt is, zonder enige door de klant veroorzaakte schade.

       Het product is voorzien van alle originele stickers, labels en/of kaartjes. Alle bijbehorende accessoires, onderdelen en gereedschappen moeten samen met het product worden geretourneerd.

       Het product in zijn origineleonbeschadigde verpakking zit, zonder zichtbare tekenen van open scheuren, onbevoegd gebruik van plakband of enige andere vorm van stickers. Het product moet over alle veiligheids- en beveiligingslagen en originele commerciële notities en instructies beschikken. 

       ✓ Het product binnen 14 dagen na ontvangst wordt teruggezonden.

        Het retourformulier zo volledig mogelijk is ingevuld en in de doos wordt meegezonden.

 

Restitutie zal alleen worden gegeven voor op de juiste wijze geretourneerde artikelen. Als uw geretourneerde product niet aan de genoemde voorwaarden voldoet, zal sportbay.nl niet in staat zijn een restitutie te geven, en het pakket zal naar u teruggestuurd worden. 

 

Verzendverpakking

Retour sturen? Zorg dat de zending goed verpakt is. De koper is verantwoordelijk voor een veilige retourzending. Gebruik altijd een extra doos, zodat de originele productverpakking en/of de artikelen niet beschadigd raken.

Stuur dus nooit uw aankoop retour in alleen de productverpakking, maar zorg voor een extra verpakking of stuur de aankoop terug in de Hoelahoepwinkel-verzenddoos wanneer deze nog bruikbaar is. Er wordt €10 in rekening gebracht als de originele verpakking beschadigd of gescheurd is of poststickers direct op de verpakking zijn geplakt.

 

Artikel ruilen

Als u denkt dat de hoepel die u gekozen en ontvangen heeft te groot/zwaar/licht/bobbelig is, kunt u deze zeker omruilen voor een ander type hoepel! Dit kunt u gemakkelijk doen door de te vervangen artikel(en) te retourneren en vervolgens kunt u via het retourformulier een vervangend artikel aanvragen. Om het proces te versnellen kunt u eerst mailen naar info@hoelahoepwinkel.nl, onze medewerkers zullen dan uw artikel direct verzenden bij terugkomst van het artikel dat niet past.

Zorg er wel voor dat:

      Het product ongebruikt is, zonder enige door de klant veroorzaakte schade.

      Het product is voorzien van alle originele stickers, labels en/of kaartjes. Alle bijbehorende accessoires, onderdelen en gereedschappen moeten samen met het product worden geretourneerd.

      Het product in zijn originele, onbeschadigde verpakking zit, zonder zichtbare tekenen van open scheuren, onbevoegd gebruik van plakband of enige andere vorm van stickers. Het product moet over alle veiligheids- en beveiligingslagen en originele commerciële notities en instructies beschikken.

      Het product binnen 14 dagen na ontvangst wordt teruggezonden.

      Het retourformulier zo volledig mogelijk is ingevuld en in de doos wordt meegezonden.

 

 

Retourformulier

Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u een ruil- en retourformulier uitprint, invult en meestuurt.
Download hier het ruil- en retourformulier.
Het formulier is te openen met bijv. het gratis te downloaden Adobe Reader of Foxit Reader.

 

Retouradres

Stuurt u de bestelling binnen 14 dagen terug naar ons retouradres:

 

Hoelahoepwinkel.nl retourafdeling
Herenweg 64/60,
3602AR Maarsseveen
Nederland

 

Wanneer u de retourzending bij een postkantoor afgeeft ontvang u een verzendbewijs. Bewaar dit altijd, hier kunnen wij om vragen. Dit is uw bewijs dat u iets hebt teruggestuurd.

 

Defecte producten

In het onwaarschijnlijke geval dat u defecte of beschadigde producten ontvangt, meld dit dan via info@hoelahoepwinkel.nl. Wij zullen ons uiterste best doen het probleem zo snel mogelijk af te handelen.  In de meeste gevallen zullen wij ofwel een reparatie bieden of, indien dit niet mogelijk is, zullen wij het product met hetzelfde of een gelijkwaardig model vervangen. In het geval de vervanging niet mogelijk is, zullen wij een volledige terugbetaling van uw bestelling geven.

 

Retourverzendkosten en terugbetaling

Hoelahoepwinkel dekt alle verzendkosten in verband met de teruggave voor de gevallen dat u defecte goederen hebt ontvangen, of als een terugkeer een gevolg is van onze fout. In geval van retour van producten als gevolg van andere redenen worden het aankoopbedrag en de heenverzendkosten vergoed, de retourzending is voor uw rekening.

Terugbetalingen duren 3 - 4 werkdagen vanaf de datum waarop wij het product hebben ontvangen en onderzocht. De restitutie wordt gecrediteerd naar dezelfde bankrekening waarvan we de betaling hebben ontvangen.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de voorwaarden in onze Algemene verkoopvoorwaarden.