Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Yogamat MANDUKA eKO®

's Werelds nummer 1 Yogamat - Manduka's eKO Mat is een hoogwaardige en milieuvriendelijke yogamat. Het natuurlijke rubber heeft een lange levensduur, is anti-slip en is niet bewerkt met chemische middelen.
€ 91,00
Kies een optie
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: MANDUKA
Dikte: 5 mm
Afmetingen: 66 x 180 cm
Materiaal: Natuurlijk boom rubber
Kleur: Moss, Poppy, Luna, Brilliant, Lava
Grip & Duurzaamheid
Grip & Duurzaamheid

De 'zeegras'-oppervlaktestructuur van de bovenlaag zorgt voor optimale grip. Het geslotenceloppervlak laat geen vocht (zweet) doorsijpelen in de mat en is anti-bacteriëel voor een betere duurzaamheid.

Dubbellaags functie
Dubbellaags functie

De dikkere onderlaag met opencelstructuur biedt lichtgewicht vering maar kan ook worden gebruikt als bovenlaag voor meer grip. Gewoon omdraaien voor een intensievere training!

Eco-vriendelijk product
Eco-vriendelijk product

De Manduka eKO® yoga mat is echt ecologisch! Milieuvriendelijk geproduceerd en natuurlijk afbreekbaar, zonder boomrubber uit de Amazone, schuimmiddelen en AZO-kleurstoffen.

Productomschrijving

De Manduka eKO® mat is de eerste keuze voor yogi's die een hoogwaardige, duurzame mat zoeken en tegelijkertijd geven om het milieu. De bovenkant heeft een innovatieve, door Manduka ontwikkelde geslotencelstructuur. De 'zeegras'-afwerking en de superieure demping zijn vriendelijk voor je lijf en de natuur. Deze natuurrubberen mat wordt vervaardigd met een niet-giftig versoepelingsproces en is geheel vrij van schuimmiddelen en plasticiden.

Kenmerken:

  • 2.95 kg;
  • 66 cm x 180 cm x 5 mm;
  • Gemaakt van natuurlijk boomrubber dat niet afkomstig is uit de Amazone;
  • De meest duurzame, milieuvriendelijke mat vandaag de dag beschikbaar;
  • Ontwikkeld door yogaleraren;
  • Ontworpen om de ultieme combinatie van kussen en grip te bieden;
  • Bevat geen PVC of giftige weekmakers;

Gebruik en onderhoud:

Schoonmaken. Wij raden aan om Manduka Mat Restore of een verdunde organische wijnazijnoplossing (50/50) op een vochtige doek of spons te gebruiken. Wij adviseren de Prolite-mat niet in de wasmachine te doen omdat dit het biologische afbraakproces aanzienlijk versnelt!

Opbergen. Stel de mat niet onnodig bloot aan grote hoeveelheden zonlicht. Wanneer de mat nat is laat deze dan eerst opdrogen alvorens hem op te rollen.