Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Yogamat SUPER STICKY (4 mm)

De Super Sticky mat is een premium 4 mm yoga mat met een uitstekende ondersteuning en tractie voor uw yoga oefeningen.
€ 21,90 € 21,97 U bespaart € -0,07
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: TREND
Dikte: 4 mm
Afmetingen: 173 x 61 x 0,4 cm
Materiaal: TPE
Kleur: Blauw
Anti-slip oppervlak. TPE Materiaal
Anti-slip oppervlak. TPE Materiaal

 TPE is een speciaal type rubber. Yoga matten die zijn gemaakt van dit materiaal zijn normaal erg prijzig. Het grootste voordeel van TPE materiaal is de flexibiliteit, lange levensduur en het anti-slip effect.

Hygiënische yogamat
Hygiënische yogamat

 

Het voordeel van deze yoga mat is vooral zijn gesloten-cel constructie, die vocht afstoot. Aangezien het vocht de mat niet kan doordringen, kunnen bacteriën en andere ziektekiemen nooit de kans krijgen zich te vormen. Dit betekent dat u elke keer geniet van de meest comfortabele en hygiënische oefeningen.

 

Productomschrijving

De yogamat SUPER STICKY is een premium yogamat met een uitstekende ondersteuning en tractie voor uw yoga oefeningen. Het biedt een 4 mm dikke schok dempende, 173 cm lange en 61 cm brede mat aan. Niettemin is het gewicht slechts 600 gram. Dit betekent dat u de best mogelijke ondersteuning krijgt, zonder te hoeven sjouwen met een zware mat. Deze yogamat is ontworpen met twee unieke vlakken aan weerszijden. Elke zijde heeft een andere stijl van grip.

Vochtafweer en bacteriën: bij de voordelen van deze yogamat zit onder andere zijn gesloten-cel constructie, die vocht afstoot. Aangezien het vocht de mat niet kan doordringen, kunnen bacteriën en andere ziektekiemen nooit de kans krijgen zich te vormen. Dit betekent dat u elke keer geniet van de meest comfortabele en hygiënische oefeningen.

Kenmerken:

  • Uitstekende ondersteuning
  • Gesloten-cel constructie, die vocht afstoot
  • 4 mm dikte
  • Afmetingen: 173 x 61 x 0.4 cm
  • Gewicht: 0.6 kg
  • Materiaal: TPE