Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Kettlebell 16 kg

Uit onderzoek blijkt dat u na 20 minuten trainen met de Kettlebell bijna 300 calorieën verbrandt! En dat is nog maar voor starters.
€ 59,70 € 49,70 U bespaart € 10,00
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: INSPORTLINE
Gewicht: 16 kg
Afmetingen: 21 x 21 x 30 cm cm
4 rubberen steunpunten om de stabiliteit te vergroten
4 rubberen steunpunten om de stabiliteit te vergroten

4 rubberen steunpunten om de stabiliteit te vergroten van de KETTLEBELL wanneer deze wordt opgeborgen

Totale Workout
Totale Workout

Train je schouders, rug, bilspieren, buik en armen, en verlies zo een paar kledingmaten met de KETTLEBELL. Verbrand 300 calorieën in 20 minuten. KETTLEBELL is een geweldig fitlessartikel. 

Kettlebell | Rond uw lichaam
Kettlebell | Rond uw lichaam

Houd de KETTLEBELL met beide handen voor uw buik en sta met uw voeten op heupbreedte uit elkaar. Laat met uw linkerhand los, beweeg beide armen naar achter en breng hiermee de Kettlebell langs uw lichaam naar achter. Pak achter uw rug de Kettlebell van uw rechterhand over op uw linkerhand en breng deze weer naar voren.

Kettlebell | 8-Figuur
Kettlebell | 8-Figuur

Ga met uw voeten breder staan dan heupbreedte, houd uw knieën bijna 90 graden gebogen, houd uw rug recht en borst omhoog. Houd de Kettlebell achter uw linker been met één arm voor uw been langs en één arm achter uw been langs. Pak de Kettlebell met uw linkerhand en beweeg deze voor uw linkerbeen, tussen de benen door en daarna achter uw rechterbeen. Zo maakt u een 8-Figuur.

Kettlebell | Half Opstaan
Kettlebell | Half Opstaan

Ga met uw gezicht omhoog op de grond liggen, houd uw benen recht, houd de Kettlebell in uw rechterhand boven uw schouder. Buig vervolgens uw linkerknie, plaats uw voet op de grond en kom met uw rug van de grond door met uw linkerarm te ondersteunen. Houd het gewicht in lijn met uw schouder en kom omhoog totdat uw rug helemaal recht is. Beweeg vervolgens op de zelfde manier terug naar de startpositie.

Productomschrijving

Poids Kettlebell 16kg vinyle

Kettlebells zijn oorspronkelijk ontworpen voor soldaten van het Russische Rode Leger. Trainen met Kettlebells is waarschijnlijk een van de meest effectieve manieren om gespierd te worden en gewicht te verliezen. Kettlebells worden gebruikt door atleten van wereldklasse, militairen en mensen van alle leeftijden en beroepen. 

Met een Kettlebell train je kracht, uithoudingsvermogen en balans. Het is een geweldige total body workout met een bewezen geschiedenis van de goede resultaten. Eenvoudig maar zeer effectief. Of u nu wilt afvallen, spieren wil kweken, de conditie of kracht wil verbeteren; trainen met een kettlebell kan u helpen al deze fitness doelen te behalen.

De kettlebells van Hoelahoepwinkel zijn gevuld met cement en bedekt met een laagje vinyl. Dit is een voordeliger alternatief dan de traditionele gietijzeren modellen. De 16 kg vinyle kettlebell heeft een stijlvol design met een easy-grip handvat en een anti-slip onderkant, ergonomisch ontworpen en gemaakt volgens de hoogste standaarden. De kleurcode van de vinyle coating zorgt voor een eenvoudige gewichtsherkenning en beschermt de kettlebell en uw vloer tegen schade en lawaai.

Product kenmerken:

  • 16 kg kettlebell
  • Ergonomisch ontworpen comfort-handgreep
  • Innovatieve vinyl technologie design met anti-slip onderkant
  • Kleurcodering voor gebruiksgemak en veiligheid in de sportschool
  • Sterk ontwerp
  • Ideale ruimtebesparende oplossing
  • Verkrijgbaar in: 2 kg , 3 kg , 4 kg , 6 kg , 8 kg , 10 kg , 12 kg , 14 kg , 16 kg ,
  • Verkrijgbaar in sets: 2-4-6 kg en 4-6-8 kg .

Welke Kettlebell is geschikt voor mij?

Een gemiddelde vrouw moet beginnen met een 6 tot 8 kg kettlebell, een sterke vrouw kan beginnen met 10kg. Nogmaals als je techniek en kracht verbetert kan je na verloop van tijd overgaan tot een zwaardere kettlebell.

Een gemiddelde man moet beginnen met een 12 tot 20 kg kettlebell. Als je techniek verbetert na verloop van tijd kun je overgaan tot een zwaardere kettlebell.

Houd in gedachten dat het verstandig is om op te warmen met een lichtere kettlebell voordat je begint met de training. Een 8kg voor mannen en een 4kg voor vrouwen is ideaal als warming up.