Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Triggerpoint the Grid Mini

The GRID MINI, ontwikkeld door Trigger Point Performance, is een veelzijdige en complete foam roller voorzien van de unieke "Distrodensity Zones". Deze zones bestaan uit matrixes met verschillende breedtes en dichtheden waarmee iedere massage precies op jou specifieke behoeften kan worden afgestemd
€ 31,07
Kies een optie
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: TRIGGER POINT
Lengte: 10.5
Diameter: 14.5

Productomschrijving

 The GRID MINI, ontwikkeld door Trigger Point Performance, is een veelzijdige en complete foam roller voorzien van de unieke "Distrodensity Zones". Deze zones bestaan uit matrixes met verschillende breedtes en dichtheden waarmee iedere massage precies op jou specifieke behoeften kan worden afgestemd. Net zoals een fysiotherapeur verschillende delen van de hand gebruikt bij zijn massages, kan je de druk welke je uitoefent met de roller varieren door een andere gedeelte van de roller te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk een custom made massage toe te passen voor het masseren en losmaken van stijve spieren.


De foam roller The Grid is circa 12,7 cm lang en heeft een diameter van ca. 13,97 cm. Hierdoor is The Grid goed draagbaar en makkelijk mee te nemen.

The GRID MINI is de ideale reispartner en past in iedere koffer, tas of rugzak!