Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Trendy Sport Sixpa RS Buiktrainer

Deze Trendy Sixpa RS representeert een intelligente en veilige training vanwege de professionele toepasbaarheid. Bovendien zitten er foam paddingen op de gripstangen zodat het trainen comfortabel wordt. Maximale gebruikersgewicht is 115 kg.
€ 59,00 € 58,37 U bespaart € 0,63
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: TRENDY
Max. gebruikersgewicht: 115 kg
Gewicht: 3.5 kg
Afmetingen: 70 x 70 x 68 cm cm
comfortabele grip
comfortabele grip

De verstelbare hoofdsteun zorgt voor een goede trainingspositie en vermindert de stress op de nekspieren. Foam padding op de gripstangen maken het training comfortabel. 

Train je buik!
Train je buik!

De Trendy Sixpa RS® buikspiertrainer staat voor een veilige en intelligente training door gemaximaliseerde en professionele toepasbaarheid. De snelle manier voor een platte buik en een smalle taille. 

Productomschrijving

Met de Trendy Sixpa RS® kunt u op een snelle manier trainen voor een platte buik en een smalle taille. Deze Trendy Sixpa RS representeert een intelligente en veilige training vanwege de professionele toepasbaarheid. 
Dankzij de verstelbare hoofdsteun kunt een goede trainingspositie vinden en dat vermindert de stress op de nekspieren. 

De afmetingen van de ab roller zijn: ongeveer 70 cm lang x 70 cm breed x 68 cm hoog. De ab roller heeft een stabiele metalen rondpijp frame. Bovendien zitten er foam paddingen op de gripstangen zodat het trainen comfortabel wordt. Maximale gebruikersgewicht is 115 kg.