Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Suspension trainer SPORTBAY

Lage prijs voor een hoog niveau fitnesstoestel.
€ 69,00 € 49,27 U bespaart € 19,73
Direct leverbaar
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: SPORTBAY
Producttype: Suspension trainer
Inclusief deuranker
Inclusief deuranker

De deuranker voor de Suspension Trainer zorgt voor een ankerpunt voor uw Suspension Trainer, door het eenvoudig te bevestigen aan een stevige deur. Dankzij de verstrekking van 100% stevige steun, levert het geen krassen of schade aan verf of hout op. Dit is de ideale accessoire voor iedereen die op zoek is hun training op weg te krijgen.

Inclusief comfortabele reistas
Inclusief comfortabele reistas

Suspension trainer Sportbay komt samen met een comfortabele reistas van sterk plaatgaas. Nu kunt u uw suspension overal mee naartoe nemen.

Inclusief Suspension trainer Xtender
Inclusief Suspension trainer Xtender

De suspensiontrainer Xtender geeft u die extra verlenging en veiligheid wanneer u het nodig hebt. U hebt de mogelijkheid om de Suspension Trainer veilig aan hogere verankeringspunten te bevestigen, evenals aan grote verticale verankeringspunten, zoals bomen en palen.

Productomschrijving

De Suspension trainer is een multifunctionele versterker die werkt op het principe om met uw eigen gewicht te trainen. Het is een goedkoper, maar hoge-kwaliteit alternatief voor de bekende TRX suspension bandenkit, welke een simpele doch effectieve training biedt, waardoor het een heel populair product is bij veel verschillende soorten gebruikers! U kuntmeer dan 100 oefeningen uitvoeren waarbij de tegenkracht geleverd wordt door uw eigen lichaam! Het systeem bestaat uit riemen die eenvoudig kunnen worden bevestigd aan de deur. De uiteinden van deze banden zijn voorzien van zachtehandgrepen voor handen en voeten.

De suspension trainer van Sportbay zijn getest door persoonlijke trainers en intensief gebruikt in fitnessclubs. Het perfecte fitness apparaat dat vele apparaten in één is en hierdoor een grote stap voor op anderen is.

Inhoud:

  • Suspension riemen (verstelbaar in lengte) met handvaten en voetwiegen
  • Deuranker
  • Suspension anker
  • Reis/opbergtas

Oorspronkelijk ontwikkeld om aan de behoeften van vechtsporters en fysiotherapeuten te voldoen, biedt de Sportbay suspension trainer een unieke mix van rotatie-weerstand, core stability en coördinatie training. Zijn innovatieve hefboom en de weerstandskoord systeem creëert een variabele, asymmetrische belasting, ideaal voor balans training, explosieve krachtoefeningen, of het vergroten van een hoge intensiteit en uitdaging tijdens uw trainingen. De Suspension trainer zijn schaalbaar tot alle niveaus van fitness, gemakkelijk draagbaar en kan vrijwel overal worden gebruikt door het aanbrengen van een veilig ankerpunt.

Na een eenvoudige installatie, zorgt de Sportbay Suspension trainer voor een maximale efficiënte versterking van de spieren in het hele lichaam.

Voordelen:

  • Simpel en effectief versterking systeem
  • Hoge kwaliteit banden
  • Uiteinden van de banden zijn voorzien van zachte handgrepen voor de handen
  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Licht gewicht en klein formaat voor eenvoudig opbergen
  • Lage kosten