Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Suspension trainer Cadeauset

Suspension trainer Cadeauset
Deze set bevat 3 speciaal geselecteerde fitness-producten - suspension Trainer, Power Band en Speed rope) die elkaar perfect aanvullen in je dagelijkse work-out. Een geweldige set in een mooie cadeau-verpakking!


Productomschrijving

 Fit zijn is al lang geen trend meer, het is een way-of-life. Geef jouw geliefde of jezelf een cadeau dat meer is dan een presentje, geef hem/haar de fascinerende wereld van sport en fitness cadeau. Deze set bevat 3 speciaal geselecteerde fitness-producten die elkaar perfect aanvullen in je dagelijkse work-out.

Deze sportieve cadeauset is speciaal voor jou samengesteld:

Suspension trainer Sportbay®Je kunt meer dan 100 verschillende oefeningen uitvoeren waarbij de tegenkracht geleverd wordt door je eigen lichaam. Deze trainer is altijd en overal te gebruiken. Dit is de meest veelzijdige trainer ooit! (t.w.v. €69,00)
Sportbay® resistance Power Band (21 mm) . Dit is een zeer effectieve fitness band waarmee je gemakkelijk resultaten kunt boeken. Draagbaar en licht, met weerstand van 4,5kg t/m 27kg. (t.w.v. €15,90)
Sportbay® springtouw SPEED ROPE. Dit springtouw is perfect voor het trainen van behendigheid, coördinatie, explosiviteit en uithoudingsvermogen.​ Gemaakt met licht gewicht handvaten​ en een metalen koord dat bestand is tegen elke omstandigheid! (t.w.v. €8,90)

Dit is onze 2016 Edition Sportbay® fitness cadeauset voor kracht training. Wij bieden ook een 2016 Edition cadeauset speciaal voor cardio training, de fitness hoelahoep cadeauset!