Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Massage Foam Roller GRID (33 cm)

De Massage Foam Roller GRID is zeer geschikt voor verscheidene massage-oefeningen en voor stabiliserende romptrainingen. Lengte van 33 cm.
€ 33,00 € 29,77 U bespaart € 3,23
Kies een optie
Direct leverbaar
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: Sportbay
Lengte: 33 cm
Diameter: 14 cm
Kleur: Paars, Oranje, Zwart, Roze
Masseer je spieren
Masseer je spieren

In yoga wordt de foam roller vooral gebruikt voor het masseren van spieren en het stimuleren van myofascia (Self Myofascial Release); spieren en bindweefsel die bepalend zijn voor de flexibiliteit en mobiliteit van je lichaam. 

Verbeter uw stabiliteit en kracht
Verbeter uw stabiliteit en kracht

De foamroller kan helpen biij het verbeteren van de stabiliteit en kracht. De Foam roller GRID is geschikt voor sporters van alle niveau's: van hardlopers, yoga-fanaten en wie dan ook met een actieve levensstijl. 

Makkelijk mee te nemen
Makkelijk mee te nemen

De Massage foam roller GRID is circa 33 cm lang en heeft een diameter van ca. 14 cm. Hierdoor is deze foam roller goed draagbaar en makkelijk mee te nemen. 

Productomschrijving

Heeft u wel eens last van spierpijn na het sporten? Dan is de Massage Foam Roller GRID wat voor u. Deze Foam Roller is zeer geschikt voor verscheidene massage-oefeningen en voor stabiliserende romptrainingen. Ook voor pilates en yoga is deze Foam Roller goed te gebruiken, door het gericht te trainen van de bevestigings- en ondersteuningsspieren van het lichaam. 

In yoga wordt de foam roller vooral gebruikt voor het masseren van spieren en het stimuleren van myofascia (Self Myofascial Release); spieren en bindweefsel die bepalend zijn voor de flexibiliteit en mobiliteit van je lichaam. Door de foam roller regelmatig te gebruiken worden vastzittende spieren los gemaakt, zal de flexibiliteit verhogen en de littekenweefsel verminderen.

Naast massage kunnen er een vele andere oefeningen met een Massage foam roller GRID worden uitgevoerd, waardoor een foam roller ook zeer geschikt is bij het verbeteren van de stabiliteit en kracht. De Foam roller GRID is bruikbaar voor sporters van alle niveau's: van hardlopers, yoga-fanaten en wie dan ook met een actieve levensstijl.

De Massage foam roller GRID heeft een lengte van ongeveer 33 cm en een diameter van ongeveer 14 cm. Daarom is deze foam roller makkelijk te dragen en mee te nemen.