Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Universele Manduka Mat Wash Spray (240 ml)

Deze Yogamat reiniger met levander geur desinfecteert op natuurlijke wijze en laat uw yoga mat fris ruiken door het gebruik van aromatische essentiële oliën.
€ 19,37
Kies een optie
Direct leverbaar
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: MANDUKA
Productomschrijving

Een yogamatreiniger Manduka Mat Restore Spray (240 ml) is aan te bevelen voor alle Yogamatten. Deze yogamat reiniger is een gekwalificieerd organisch schoonmaakmiddel met aromatische essentiële oliën. Dez reiniger zorgt ervoor dat de mat schoon blijft. Hij desinfecteerd en laat de mat weer lekker fris ruiken. Dit middel is fosfaat vrij, biologisch afbreekbaar en bevat geen alcohol of andere ingredienten die de yogamat uit kunnen drogen. De yogamat Spray bevat citroenzuur om hard water te neutralizeren, positief geladen oppervlakte actieve stoffen om vuil aan te trekken, en essentiële oliën met een anti-bacteriële en therapeutische werking.

Product informatie

  • 0,3 kg bevat 240 ml

  • Natuurlijke desinfecterende werking (anti-bacterieel)

  • Neutraliseert hard water

  • Bevat positief geladen oppervalte actieve stoffen om vuil aan te trekken en te binden

  • Bevat essentiële oliën met natuurlijke kiemdodende en verkwikkende eigenschappen

  • Biologisch afbreekbaar

  • Vrij van fosfaten en chemicaliën

  • Gecertificeerd organische oorsprong

Informatie voor het gebruik 

Voor dagelijks gebruik: Spray 20 keer direct op de mat, neem de mat daarna af met een vochtige doek. Laat de mat even opdrogen voordat u hem oprolt en weer opbergt.  

Voor ee Intensieve schoonmaak beurt: Spray 55 keer direct op de mat. Laat 3-5 minuten intrekken. Neem de mat vervolgens af met een vochtige doek en daarna met een schone droge doek. Laat de mat vervolgens drogen voordat u hem oprolt en weer opbergt.  

NB. Deze Spray bestaad voor een gedeelte uit water, dus hij kan bevriezen. Maar wanneer hij ontdooit is, is hij gewoon weer goed te gebruiken! Hij heeft dan nog exact hetzelfde effect.