Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Suspension trainer INSPORTLINE ORIGINELE

De Insportline ORIGINELE suspension trainer biedt een unieke mix van rotatie-weerstand, core stability en coördinatie training.
€ 99,00 € 76,70 U bespaart € 22,30
Direct leverbaar
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: INSPORTLINE
Producttype: Suspension trainer
Inclusief deuranker
Inclusief deuranker

De deuranker voor de Suspension Trainer zorgt voor een ankerpunt voor uw Suspension Trainer, door het eenvoudig te bevestigen aan een stevige deur. Dankzij de verstrekking van 100% stevige steun, levert het geen krassen of schade aan verf of hout op. Dit is de ideale accessoire voor iedereen die op zoek is hun training op weg te krijgen.

Gebruikershandleiding met DVD
Gebruikershandleiding met DVD

Suspension trainer inclusief een dvd met een trainingsprogramma.

Productomschrijving

De Insportline ORIGINELE suspension trainer is een multifunctionele versterker die werkt op het principe om met uw eigen gewicht te trainen. Het is een goedkoper, maar hoge-kwaliteit alternatief voor de bekende TRX suspension bandenkit, welke een simpele doch effectieve training biedt, waardoor het een heel populair product is bij veel verschillende soorten gebruikers! U kunt meer dan 100 oefeningen uitvoeren waarbij de tegenkracht geleverd wordt door uw eigen lichaam! Het systeem bestaat uit riemen die eenvoudig kunnen worden bevestigd aan de deur. De uiteinden van deze banden zijn voorzien van zachte handgrepen voor handen en voeten.

Oorspronkelijk ontwikkeld om aan de behoeften van vechtsporters en fysiotherapeuten te voldoen, biedt de Insportline ORIGINELE suspension trainer een unieke mix van rotatie-weerstand, core stability en coördinatie training. Zijn innovatieve hefboom en de weerstandskoord systeem creëert een variabele, asymmetrische belasting, ideaal voor balans training, explosieve krachtoefeningen, of het vergroten van een hoge intensiteit en uitdaging tijdens uw trainingen. De Insportline ORIGINELE suspension trainer zijn schaalbaar tot alle niveaus van fitness, gemakkelijk draagbaar en kan vrijwel overal worden gebruikt door het aanbrengen van een veilig ankerpunt.

Na een eenvoudige installatie, zorgt de Insportline ORIGINELE suspension trainer voor een maximale efficiënte versterking van de spieren in het hele lichaam. De belangrijkste voordelen van deze uitrusting zijn lage kosten, hoge efficiëntie en eenvoud van de opslag. De versterker is voorzien van een DVD met een trainingsprogramma en hersluitbare container, waardoor het gemakkelijk op te bergen is.

Voordelen:

  • Simpel en effectief versterking systeem
  • Hoge kwaliteit banden
  • Uiteinden van de banden zijn voorzien van zachte handgrepen voor de handen
  • Zorgt voor effectieve versterking van alle spieren
  • Eenvoudig en snel te installeren, inclusief een DVD met een trainingsprogramma
  • Licht gewicht en klein formaat voor eenvoudig opbergen
  • Lage kosten