Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!
Terug naar SOFT hoelahoeps

Fitnesshoelahoep SOFT ORIGINAL 1.5 kg

De 1,5 kg zware en gevulde hoelahoep is perfect voor geoefende hoepelaars die met een zware maar zachte hoepel willen oefenen!
€ 42,00 € 33,70 U bespaart € 8,30
Kies een optie
Direct leverbaar
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: WEIGHTHOOP
Gewicht: 1.5 kg
Diameter: 100 cm
Materiaal: PP kader en NBR schuim
Geschikt voor: Half gevorderd
Het "Easy Touch"-systeem
Het "Easy Touch"-systeem

SOFT-fitnesshoelahoeps zijn opgebouwd uit 6 delen, die met een behulp van een eenvoudig "Easy-touch"-systeem kunnen worden gemonteerd. Binnen 60 seconden bent u klaar om te hoelahoepen!

Hoogste kwaliteit eco-schuim
Hoogste kwaliteit eco-schuim

SOFT-fitnesshoelahoeps zijn bedekt met milieuvriendelijk schuim van de hoogste kwaliteit. Het 3 centimeter dikke frame zorgt voor de soepelste draaicirkels om uw taille!

100% Originele producten
100% Originele producten

Wij verkopen alleen originele producten en onze reputatie zet zich erg in op dit punt. Wij zorgen ervoor dat elk product nauwkeurig op kwaliteit gecontroleerd is door ons team van experts, zodat u alleen producten van de hoogste kwaliteit in handen krijgt!

 

Productomschrijving

De fitnesshoelahoep SOFT 1.5 kg wordt geleverd in 6 onderdelen die door het kliksysteem gemakkelijk binnen 60 seconden in elkaar te zetten zijn. Op die manier kan de hoepel overal en altijd worden gebruikt: thuis, op het werk of in de fitnessclub.

De SOFT-hoelahoep is een verzwaarde fitnesshoelahoep. Hij is groter en zwaarder dan het traditionele plastic kinderspeelgoed, wat het voor volwassenen gemakkelijker maakt om hem in beweging te houden. Ook daagt het de voor-, achter- en kernspieren uit. 

Het unieke golvende oppervlak aan de binnenkant van de hoepel draagt bij aan de stabiliteit en bouwt spierkracht. De schuimvulling maakt de hoepel comfortabel en gemakkelijk vast te houden. Samen geven het ontwerp en de functionaliteit van de SOFT-hoelahoep u een fitnesshulpmiddel dat calorieën verbrandt, de kernspieren versterkt en uw taille vormt - en het belooft een van de leukste trainingen te worden die u ooit zult doen!

De SOFT-hoelahoep is verkrijgbaar in de gewichten van 1,2 kg, 1,5 kg en 1,8 kg en wordt geleverd in 6 eenvoudig te monteren stukken, waardoor hij ideaal is om mee te nemen naar een park of op reis. Alle SOFT-hoelahoeps zijn 100 cm in diameter.

Voordelen van de fitnesshoelahoep:

Het is bewezen dat er met behulp van een verzwaarde hoepel tot 100 calorieën per 10 minuten worden verbrand! De SOFT-hoelahoep zal uw polsslag verhogen en uw taille verslanken:

  • Geweldige cardioworkout - verbrandt calorieën
  • Vormt uw buikspieren en taille
  • Versterkt spieren in uw kern en rug
  • Verbetert de balans, houding en flexibiliteit 

Gewicht verliezen met de SOFT-hoelahoep!

Het bereiken van gewichtsverlies door middel van hoelahoepen is bewezen in de afgelopen jaren in persoonlijke verhalen zoals die van Jen Moore in Amerika, die meer dan 64kg verloor door te hoelahoepen!

Weet u niet zeker welke hoepel u moet aanschaffen?

Neem contact met ons op en wij zullen u voorzien van een snel en vriendelijk advies over uw persoonlijke maat!