Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!
Terug naar SOFT hoelahoeps

Hoelahoep SOFT New Generation 2.3 kg

Een gevorderd hoelahoepniveau voor hoge fitnesspresentaties. De nieuwe generatie dikkere fitnesshoelahoeps is gemaakt van zacht schuimmateriaal van hoge kwaliteit. De hoofdbuis is 4 cm dik, wat zorgt voor zeer vloeiende bewegingen om uw taille.
€ 46,90 € 38,87 U bespaart € 8,03
Kies een optie
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: WEIGHTHOOP
Gewicht: 2.3 kg
Kleur: Oranje/Grijs
Diameter: 100 cm
Materiaal: PP kader + NBR schuim
Geschikt voor: Gevorderd
Dikke buis
Dikke buis

De SOFT New Generation hoalahoeps hebben een extra dikke buis van 4 cm met schuimvulling, dat u voorziet van ultra zachte, onweerstaanbare en soepele draairondjes om de taille. Deze nieuwe generatie hoepels zorgen voor extra comfort tijdens het hoepelen, verlengt hiermee de trainingsduur en verbrandt meer calorieën!

Hoogste kwaliteit eco-schuim
Hoogste kwaliteit eco-schuim

SOFT Fitness hoelahoeps zijn bedekt met de hoogste kwaliteit milieuvriendelijke schuim. De 4 cm dikke frame zorgt voor de soepelste draairondjes om uw taille!

100% Originele producten
100% Originele producten

Wij verkopen alleen originele producten en onze reputatie zet zich erg in op dit punt. Wij zorgen ervoor dat elk product nauwkeurig op kwaliteit gecontroleerd is, door ons team van experts, zodat alleen producten van de hoogste kwaliteit in handen komen te vallen!

Productomschrijving

SOFT New Generation-hoelahoeps zijn de nieuwste fitnesshoepels met extra dikke frames, zacht schuim en een solide constructie, waardoor ze ideaal zijn voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. De sporthoepels van SOFT New Generation zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om de veiligheid en duurzaamheid te garanderen, zelfs bij intensief gebruik, bijvoorbeeld in fitnessclubss, sportscholen en fitnesskampen.

De SOFT New Generation-hoepel van 2.3 kg is een hoelahoep voor hoge fitnessprestaties. Hij is het meest geschikt voor gebruikers van hoog niveau, die 75 kg of meer wegen of in een goede lichamelijke conditie zijn. 

Waarom een nieuwe generatie verzwaarde fitnesshoepels?

 • De nieuwe generatie hoepels heeft een extra dikke, stevige buis van 4 cm, die een ultrazacht gevoel en onweerstaanbaar soepele draairondjes om de taille biedt.
 • Ze bestaan uit 8 afzonderlijke onderdelen. Alle onderdelen zijn gelijk in gewicht en zijn 41 cm in lengte.
 • De gehele hoelahoep is bedekt met niet giftig, extreem duurzaam zacht schuim van hoge kwaliteit, dat uw hoelahoepervaring vanaf het begin extra zacht en aangenaam maakt.
 • Zeer eenvoudig te monteren. Binnen 60 seconden is uw hoelahoep klaar voor de training!
 • De SOFT New Generation-hoelahoep kan worden gemonteerd en gedemonteerd zodat hij gemakkelijk is op te bergen en mee te nemen op reis.
 • Deze hoepels zijn altijd de juiste maat! De meest universele diameter van de verzwaarde hoelahoeps - 100 cm - zorgen voor een perfecte pasvorm.
 • Wordt geleverd in een trendy kleurencombinatie oranje/grijs.

De SOFT New Generation verzwaarde fitnesshoelahoeps zijn gemaakt en getest na een langlopend onderzoek naar het beste ontwerp voor fitnesshoelahoeps, die gebruikers zouden voorzien van de meest efficiënte en leuke manier om gewicht te verliezen, plus een mooi lichaam te vormen! Verpakt in een mooie doos en inclusief een korte handleiding.


Hoelahoepen is een leuke en rendabele manier om gezondheidsvoordelen te genereren terwijl u gewicht verliest. Met een zware hoepel kunt u trainen en versterken, en zelfs uw buik, rug, taille, heupen, dijen en billen slanker maken! Dit alles in een zeer leuke en een plezierige oefening!


De belangrijkste voordelen van het trainen met de SOFT-hoelahoep:

 • Gewichtsverlies/calorieverbranding
 • Verminderde lage rugpijn
 • Sterkere kernspieren
 • Slankere taille, heupen, dijen en billen
 • Verbeterde coördinatie
 • Verbeterde bloedcirculatie
 • Meer energie en mentale balans