Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!
Terug naar SOFT hoelahoeps

Hoelahoep SOFT New Generation 1.4 kg

Een perfecte beginnershoepel! De nieuwe generatie dikkere fitnesshoelahoeps is gemaakt van zacht schuimmateriaal van hoge kwaliteit. De hoofdbuis is 4 cm dik, wat zorgt voor zeer vloeiende bewegingen om uw taille heen.
€ 42,00 € 34,53 U bespaart € 7,47
Kies een optie
Direct leverbaar
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: WEIGHTHOOP
Gewicht: 1.4 kg
Kleur: Roze/grijs of Oranje/grijs
Diameter: 100 cm
Materiaal: PP kader en NBR schuim
Geschikt voor: Half gevorderd
Het "One-click"-systeem
Het "One-click"-systeem

SOFT-fitnesshoelahoeps zijn opgebouwd uit 6 delen, die met een behulp van een eenvoudig "Easy-touch"-systeem kunnen worden gemonteerd. Binnen 60 seconden bent u klaar om te hoelahoepen!

Stabiliteit van uw kern
Stabiliteit van uw kern

Hoelahoepen richt zich op het versterken van de core, het "kerngebied" van uw lichaam. Door de spieren in dit gebied te versterken, ontwikkelt u romp-stabiliteit en kunt u veel rugklachten voorkomen. Een betere kern draagt ook bij aan een verbetering van het prestatievermogen!

 

Extra dik en zacht schuim
Extra dik en zacht schuim

De nieuwe generatie dikkere fitnesshoelahoeps bevat zacht schuimmateriaal van hoge kwaliteit. De hoofdbuis is 4 cm dik, wat zorgt voor zeer vloeiende bewegingen om uw taille heen.

Productomschrijving

SOFT New Generation-hoelahoeps zijn de nieuwste fitnesshoepels met extra dikke frames, zacht schuim en een solide constructie, waardoor ze ideaal zijn voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. De sporthoepels van SOFT New Generation zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om de veiligheid en duurzaamheid te garanderen, zelfs bij intensief gebruik, bijvoorbeeld in fitnessclubss, sportscholen en fitnesskampen.

De SOFT New Generation-hoelahoep van 1.4 kg is de lichtste hoepel uit deze reeks en is uitermate geschikt voor starters en ook geschikt voor gebruikers van gemiddeld niveau die tot 60 kg wegen

Waarom een nieuwe generatie verzwaarde fitnesshoepels?

 • De nieuwe generatie hoepels heeft een extra dikke, stevige buis van 4 cm, die een ultrazacht gevoel en onweerstaanbaar soepele draairondjes om de taille biedt.
 • Ze bestaan uit 8 afzonderlijke onderdelen. Alle onderdelen zijn gelijk in gewicht en zijn 41 cm in lengte.
 • De gehele hoelahoep is bedekt met niet giftig, extreem duurzaam zacht schuim van hoge kwaliteit, dat uw hoelahoepervaring vanaf het begin extra zacht en aangenaam maakt.
 • Zeer eenvoudig te monteren. Binnen 60 seconden is uw hoelahoep klaar voor de training!
 • De SOFT New Generation-hoelahoep kan worden gemonteerd en gedemonteerd zodat hij gemakkelijk is op te bergen en mee te nemen op reis.
 • Deze hoepels zijn altijd de juiste maat! De meest universele diameter van de verzwaarde hoelahoeps - 100 cm - zorgen voor een perfecte pasvorm.
 • Wordt geleverd in een trendy kleurencombinatie oranje/grijs.

De SOFT New Generation verzwaarde fitnesshoelahoeps zijn gemaakt en getest na een langlopend onderzoek naar het beste ontwerp voor fitnesshoelahoeps, die gebruikers zouden voorzien van de meest efficiënte en leuke manier om gewicht te verliezen, plus een mooi lichaam te vormen! Verpakt in een mooie doos en inclusief een korte handleiding.

Hoelahoepen is een leuke en rendabele manier om gezondheidsvoordelen te genereren terwijl u gewicht verliest. Met een zware hoepel kunt u trainen en versterken, en zelfs uw buik, rug, taille, heupen, dijen en billen slanker maken! Dit alles in een zeer leuke en een plezierige oefening!

De belangrijkste voordelen van het trainen met de SOFT-hoelahoep:

 • Gewichtsverlies/calorieverbranding
 • Verminderde lage rugpijn
 • Sterkere kernspieren
 • Slankere taille, heupen, dijen en billen
 • Verbeterde coördinatie
 • Verbeterde bloedcirculatie
 • Meer energie en mentale balans