Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Trendy Meia® Balanstrainer (65 cm)

De balanstrainer is zeer geschikt voor het trainen van uw stabiliteit, bewegingscoördinatie en uw spierkracht. De Trendy Meia® heeft een hoogte van 30 cm, een diameter van 65 cm en een maximale belasting van 200 kg.
€ 169,95 € 162,37 U bespaart € 7,58
Kies een optie
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: TRENDY SPORT
Diameter: 65 cm cm
Hoogte: 30 cm cm
Max. gebruikersgewicht: 200 kg kg
Materiaal: Non toxic PVC material
Veelzijdige trainingstool
Veelzijdige trainingstool

De Trendy Meia® balans trainer (55 cm) is een veelzijdige trainingstool. Het biedt oefeningen voor balans, behendigheid en het versterken van de spieren. Gebruik deze trainer bovenop of omgedraaid voor een goede training.

Verbeter uw coördinatie
Verbeter uw coördinatie

Evenwichts- oefeningen helpen om uw bewegingscoördinatie en spierkracht te verbeteren. Verbeter uw stabiliteit, zelfs in de diepste lagen van spieren die normaal moeilijk te trainen zijn.

Productomschrijving

De Trendy Meia® balans trainer (65 cm) kan voor verschillende trainingen gebruikt worden. Het is zeer geschikt voor het trainen van uw balans, behendigheid en het versterken van de spieren. Deze trainer heeft twee zijden die gebruikt kunnen worden.
De Trendy Meia balanstrainer is de perfecte combinatie van Bureba bal en de Bamusta Board. Het biedt een veilige ondergrond voor uw training. Zeer geschikt voor fitness, therapie en revalidatie.

Door oefeningen te doen op deze balanstrainer, zal uw bewegingscoördinatie en uw spierkracht verbeteren. Verbeter uw stabiliteit, zelfs in de diepste lagen van spieren die normaal moeilijk te trainen zijn. Bovendien kan door gebruik van deze Trandy Meia® uw rugpijn en gewrichtspijn verminderen.

De balanstrainer heeft een hoogte van 30 cm, een diameter van 65 cm en een maximale belasting van 200 kg, en is gemaakt van hard PVC.