Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Balanstrainer TREND Dome

Balance Trainer TREND Dome helpt om je motoriek te verbeteren en de spieren te versterken die nodig zijn voor een goede balans.
€ 89,00 € 84,50 U bespaart € 4,50
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: TREND
Diameter: 52 cm
Hoogte: 28 cm
Max. gebruikersgewicht: 150 kg
Gemaakt van sterk materiaal
Gemaakt van sterk materiaal

BALANSTRAINER INSPORTLINE DOME is gemaakt van zeer sterk materiaal en kan daardoor maar liefst 150 kg gewicht aan. Trainen met dumbbells en zelfs springen op de balanstrainer is mogelijk en veilig te doen.

Elastieken handvatten
Elastieken handvatten

Extra elastieken handvatten voor een grote variatie aan oefeningen. 

Veelzijdige trainingstool
Veelzijdige trainingstool

Als resultaat bereikt u niet alleen versterking, verfijning en spankracht van uw spieren maar ook uw balans en coördinatie wordt verbeterd., o.a. voor sport, recreatie en dagelijks training.

Productomschrijving

De Balanstrainer TREND Dome helpt bepaalde hoofdspiergroepen te versterken en te coördineren, inclusief de niet zichtbare spieren. De TREND Dome stuurt uw kernspieren aan – de spieren rond uw onderbuik en onderrug – tijdens het uitoefenen van verschillende trainingen, van kniebuiging en bicepscurls tot schouder- en heupoefeningen. Als resultaat bereikt u niet alleen versterking, verfijning en spankracht van uw spieren maar ook uw balans en coördinatie verbetert.

Door het combineren van fysieke en mentale focus ondersteunt de AirStep balanstrainer een breed spectrum aan activiteiten, o.a. sport, recreatie en de dagelijkse training. Geschikt voor iedereen, van topatleten tot kinderen die in vorm willen blijven.

Technische beschrijving:

  • Luchtkussen zonder tussencompartimenten
  • Verzonken ventiel
  • Door het ventiel en de pomp kunt u de druk en daarmee de moeilijkheid van de oefening aanpassen
  • Gemaakt van hard PVC
  • Haken om handgrepen te bevestigen
  • Extra handgrepen voor een grotere variatie aan oefeningen
  • Pomp
  • Maximale belasting: 150 kg
  • Diameter: 52 cm
  • Hoogte: 28 cm

Balanstrainer Trend Dome helpt om de je motoriek te verbeteren en versterkt spieren die nodig zijn voor een goede balans. Deze spieren liggen dieper onder de huid dan andere spieren en zijn daarom lastig te oefenen zonder deze Dome. Deze oefeningen helpen bij het elimineren van stress, het verlichten van overbelaste spieren en het verbetert de balans aanzienlijk. De Dome-oefeningen helpen bij het verhelpen van rugpijn en gewrichtspijn en zorgt er voor dat je een beter figuur krijgt.