Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

Balanstrainer SPORTBAY Dome Deluxe

Met de balanstrainer Sportbay Dome traint u uw coördinatievermogen en lichaamsstabiliteit. Deze balanstrainer heeft een diameter van 90 cm, hoogte van 28 cm en is gemaakt van hard PVC.
€ 99,00 € 84,37 U bespaart € 14,63
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: Sportbay
Diameter: 55 cm cm
Hoogte: 28 cm cm
Max. gebruikersgewicht: 200 kg kg
Materiaal: Non toxic PVC material
Train uw diepere spieren
Train uw diepere spieren

Balanstrainer Sportbay Dome helpt om de je motoriek te verbeteren en versterkt spieren die nodig zijn voor een goede balans. Deze spieren liggen dieper onder de huid dan andere spieren en zijn daarom lastig te oefenen zonder deze Dome

Veelzijdige trainingstool
Veelzijdige trainingstool

Als resultaat bereikt u niet alleen versterking, verfijning en spankracht van uw spieren maar ook uw balans en coördinatie wordt verbeterd. Door het combineren van fysieke en mentale focus ondersteunt de Dome balanstrainer een breed spectrum van activiteiten, o.a. sport, recreatie en dagelijks training.

Productomschrijving

Met de balanstrainer Sportbay Dome traint u uw coördinatievermogen en lichaamsstabiliteit, door bepaalde hoofdspiergroepen (inclusief de niet-zichtbare spieren) te versterken. Op zeer effectieve manier traint u uw spieren, waardoor uw lichaamsstabiliteit en coördinatievermogen toe zal nemen.  
De belanstrainer Sportbay Dome is geschikt voor iedereen die in vorm wil blijven, op een comfortabele manier kunt u trainingen doen op een niveau die bij u past.

Deze balanstrainer heeft een diameter van 90 cm, en een hoogte van 28 cm, de maximale belasting is 200 kg en is gemaakt van hard PVC
Door oefeningen te doen op de Sportbay Dome zal uw motoriek verbeteren en uw spieren versterkt worden, die nodig zijn voor een goede balans. Bovendien helpt het tegen overbelaste spieren, rugpijn, gewrichtspijn en stress!