Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!
Terug naar SOFT hoelahoeps

Arm hoelahoeps SOFT ORIGINAL (2 stuks)

Trainen met deze hoepels is een geweldige manier om je armspieren te versterken en om je coördinatie en balans te verbeteren.
€ 23,27 € 17,90 U bespaart € 5,37
Direct leverbaar
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: WEIGHTHOOP
Kleur: Roze
Diameter: 33 cm
Geschikt voor: Beginners

Productomschrijving

Arm hoelahoeps hebben een diameter van 33 cm en zijn bedekt met hoge kwaliteit zacht schuim materiaal. Trainen met deze hoepels is een geweldige manier om je armspieren te versterken en om je coördinatie en balans te verbeteren. Bovendien is het een leuke afwisseling tijdens het trainen met gewichten/halters. Ook te gebruiken als Pilates ringen! Arm hoelahoeps zijn comfortabel in gebruik en je traint niet alleen je armen, maar ook schouders, rug en bovenlichaam.

Verschillende oefeningen zijn gericht op specifieke gebieden van je armen, biceps, triceps, rug-en schouderspieren. Help hiermee het verminderen van slappe huid waarvan we allemaal wensen dat ze minder zichtbaar waren bij het dragen mouwloze shirts, badpakken, of bikini's. Dit is een oefening die je echt overal kunt doen. Verhoog uw kracht en uithoudingsvermogen met deze hoepels en raak minder snel uitgeput tijdens lichamelijke activiteiten.

Arm hoelahoeps zijn zeer zacht, er is geen montage nodig en hebben een zeer lange levensduur. De hoepels zijn gemakkelijk mee te nemen omdat ze zo klein van formaat zijn.

  • Gewicht: 500 gram
  • Diameter: 33 cm
  • Hoepen diameter: 2,5 cm.
  • Prijs per 2 stuks

Hoe gebruik ik Arm hoelahoeps?

Sta rechtop met je voeten tegen elkaar en span je buikspieren. Strek je armen horizontaal en draai de ringen over je onderarmen.

Door de positie van je handen te veranderen (vooruit, achteruit, omhoog en omlaag) zul je verschillende spieren in je armen en schouders trainen. Je kunt ook proberen de Arm hoelahoeps te gebruiken met getrekte armen naar voren, ook kun je varieren met de rotatierichting voor meer afwisseling.

Wanneer je voor het eerst aan de slag gaat, beperk dan de oefeningen tot een of twee minuten per dag. Zoals bij elk trainingsprogramma is het gebruikelijk om een beetje spierpijn te krijgen, maar als je een scherpe pijn in je gewrichten of pezen voelt, of als de pijn langer duurt dan een paar dagen, raden wij je aan eerst met een arts te spreken voordat je verder gaat met de oefeningen.

Tip voor de oefening

Probeer de arm hoepel 3-5 minuten te draaien zonder te stoppen, houd dan 2-3 min pauze en herhaal daarna de oefening 2 keer. Tijdens de derde of vierde keer dat je de oefeningen doet, probeer dan eens zo lang mogelijk aan één stuk door te draaien. Dit verhoogt je uithoudingsvermogen. Na de oefeningen zul je het gevoel hebben dat je armen echt een goede training hebben gehad.