Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!

AIREX® Balance Pad Elite

Een multifunctioneel trainingsproduct met de mogelijkheid al deze oefeningen samen te voegen in een training.


Merk: AIREX
Diameter: 50 x 41 cm
Hoogte: 6 cm
Duurzaam
Duurzaam

Duurzaam en anti-slip materiaal De Airex matten zijn gemaakt in Zwitserland en voldoen aan de hoogste kwalitiets eisen

Veelzijdige trainingstool
Veelzijdige trainingstool

Met de AIREX Balance Pad combineert u fitnessoefeningen met coordinatie-oefeningen zoals, weerstand, uithoudingsvermogen, balans, rustige fitnesstraining, krachttraining, stretching en rug.

Productomschrijving

De AIREX® Balansmat Elite is ideaal om maximaal trainingseffect te behalen bij minimale inspanningen. De matten zijn ontworpen om zo efficiënt mogelijk te trainen. Daarnaast bevorderen de producten uw bloedsomloop, lichaamshouding, lichaamsbewustzijn, balans en uw geest. De producten zijn ook uitermate geschikt om te trainen op uithoudingsvermogen.
De destabiliserende eigenschappen van de slip AIREX® Balansmat producten activeren de controlefuncties van de hersenen. Om het lichaam in balans te houden, worden de receptoren in de voeten, gewrichten en ogen geactiveerd. Hiermee worden de therapie en trainingsdoelen nog sneller bereikt.

Het geheim van de AIREX® Balansmaten schuilt in de bijzondere materialen die in AIREX® BeBalanced! producten worden gebruikt. De producten zijn ontworpen om blootsvoets te trainen en dankzij het noppenprofiel aan beide kanten van de mat, wordt voorkomen dat u wegschuift bij het trainen. Bij het betreden van de mat voelt u gelijk hoe uw handen en voeten zachtjes wegzakken in de mat. U zult merken hoe aangenaam het warme schuimstof aanvoelt, die uit miljoenen kleine luchtballetjes bestaat en hoe deze mat zich perfect aan u lichaam aanpast.

Kenmerken:

  • Deze mat is een doorontwikkeling van de Airex Balance Pad 
  • Speciale wafelstructuur aan beide zijden van de Pad
  • Zeer goed voor de gewrichten, stabiel en omkeerbaar
  • Optimale anti-slip en een effectieve stimulatie van de voetreceptoren.
  • Afmeting: 50 x 41 x 6 cm
  • Gewicht: 0.7 kg
  • Kleur: Blauw