Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken gebruiken wij cookies.
Wilt u meer weten? Lees onze Cookiebeleid
We leveren naar aux # en# en# en# voor slechts €4,99!
Terug naar Massage hoelahoeps

Massagehoelahoep VITA 2.5 kg

Voor ervaren gebruikers: de VITA-massagehoepel heeft in totaal 80 ingebouwde magneten met 384 acupunctuurpunten, die u tijdens de training voorzien van een intensieve hand-achtige massage rond uw buik, heupen en rug.
€ 54,90 € 43,90 U bespaart € 11,00
Direct leverbaar
100% LAAGSTE PRIJS GARANTIE Lagere prijs gevonden?


Merk: HEALTH HOOP
Gewicht: 2.5 kg
Diameter: 107 cm
Materiaal: PE, PP, PVC, Magnet, Staal
Geschikt voor: Gevorderd
Massageknoppen met magneten
Massageknoppen met magneten

De HEALT HOOP-hoelahoeps zijn uitgerust met massageballen aan de rand van de hoepel. Ze geven een massage-effect rond uw buik- en taillegebied tijdens het swingen van de hoepel. Net als acupressuur stimuleren en masseren massageballen de belangrijke drukpunten aan zowel uw voor- als uw achterkant, wanneer de hoepel om uw middel draait. Dit massage-effect is een geweldige manier om uw spieren los te maken en spanning te verlichten.

Eenvoudig te monteren en uit elkaar te halen!
Eenvoudig te monteren en uit elkaar te halen!

De HEALTH HOOP-massagehoelahoeps zijn eenvoudig te monteren dankzij het innovatiesysteem “One Touch”. Binnen 60 seconden bent u klaar om te hoelahoepen!

Garantie
Garantie

 De HEALTH-hoepels worden al meer dan 18 jaar geproduceerd en zijn wereldwijd erkend als de hoogste kwaliteit massagehoepels. Door de jarenlange ervaring en de keuze voor de hoogste kwaliteit materialen kan Hoelahoepwinkel u met trots een 3 jaar lange garantie bieden voor alle HEALTH-hoelahoeps in ons assortiment!

Productomschrijving

De massagehoelahoep VITA is een fitnesshoelahoep met 80 magnetische noppen! Het resultaat is een all-round massage rond het onderlichaam en de heupen, plus een perfect gestimuleerde bloedcirculatie en metabolisme. Bij het oefenen met de hoepel worden de heupen, de buik en de rug gemasseerd waardoor de spijsvertering wordt verbeterd; u valt af en uw bindweefsel wordt steviger. Het gewicht van de VITA-hoelahoep is 2,5 kg en de diameter is 108 cm.

Het materiaal van de VITA-hoelahoep, elastische gom, maakt het gemakkelijk de hoepel op de heupen te houden en hij valt minder snel op de grond. Het "One Touch"-systeem maakt het gemakkelijk de hoepel, die uit 8 delen bestaat, in elkaar te zetten. Deze massagehoepel wordt aanbevolen voor gebruikers met een gewicht van 85 kg of meer.

Hoelahoepen is een plezierige en kostenefficiënte manier om vele voordelen voor uw gezondheid te realiseren tijdens het afvallen. Hoelahoepwinkel.nl presenteert een nieuwe generatie hoepels - de HEALTH HOOP massagehoelahoeps. Dankzij een innovatief ontwerp, de nieuwste technologie en continu onderzoek en ontwikkeling, zijn deze hoepels de best verkochte door heel Europa. De speciale bouw van de hoelahoep voorkomt het naar beneden zakken van de hoepel tijdens de training. Hierdoor kunt u veel langer doorgaan met uw oefening dan met andere hoepels.

De voordelen van het gebruik van een HEALTH HOOP-massagehoepel zijn talrijk – het helpt u om 300 calorieën te verbranden in elke hoelahoepsessie - en om uw houding te verbeteren. Wanneer het soepel houden van uw gewrichten een punt van zorg is, dan is het dagelijks gebruiken van de HEALTH HOOP-massagehoelahoep een geweldige manier om alles weer te laten bewegen zoals het zou moeten bewegen.

De HEALTH HOOP-hoepels zijn uitgerust met magnetische massageballen die voor een aangenaam massage-effect zorgen rond uw buik- en taillegebied tijdens het gebruik van de hoepel. Bovendien zorgt de training voor een intensieve cardiovasculaire training die de bloedcirculatie stimuleert, de energie verhoogt, evenwicht en coördinatie ontwikkelt en stress vermindert.

Omdat de HEALTH HOOP-massagehoepels zo draagbaar zijn, kunt u ze vrijwel overal gebruiken, op elk gewenst moment: In het park, op uw werk, thuis of in de tuin - de massagehoepels zijn uiterst praktisch. Waarom nodigt u uw vrienden niet uit voor een hoelahoeptrainingssessie? Op deze manier maakt u de training nog leuker! Bestel uw HEALTH HOOP-massagehoepel vandaag en doe mee aan de wereldwijde hoelahoeprage!

Weet u niet zeker welke hoepel u moet aanschaffen? Neem contact met ons op en wij zullen u voorzien van een snel en vriendelijk advies over uw persoonlijke maat!